Гройсман: ми робимо все для створення нормального бізнес-клімату в Україні

Читать на русском
Прем'єр додав, що на сьогодні для уряду головним завданням є створення механізмів підтримки бізнесу і нормальних умов для розвитку промисловості.

Уряд активно працює над створенням хорошого бізнес-клімату в Україні та розвитком вітчизняної економіки.

Про це заявілл прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час відкриття виставки «Зроблено в Києві» 25 травня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Ми все робимо для того, щоб прибрати зайві регуляції, які стримують економічне зростання і створення нормального бізнес-клімату», - підкреслив Гройсман.

Він додав, що на сьогодні для уряду головним завданням є створення механізмів підтримки бізнесу і нормальних умов для розвитку промисловості.

Гройсман зазначив, що без розвитку промисловості економічне зростання в Україні неможливо. Також прем'єр-міністр підкреслив, що забезпеченість громадян, в свою чергу, безпосередньо залежить від рівня розвитку економіки.

Відзначимо, сьогодні, 25 травня, в Києві відкрилася виставка «Зроблено в Києві», приурочена до Дня Києва, на якій відбудеться презентація промислової продукції столичних виробників.

Крім того, сайт КМДА інформує, що цього ж дня мер Києва Віталій Кличко разом з послом Норвегії та представниками світових благодійних фондів відкриють найбільший в Україні центр інновацій та підприємництва iHub на Хрещатику.

Раніше уряд України схвалив стратегію розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року.

Національний банк України пропонує бізнесу перейти на розрахунки в євро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: