Українська розвідка дізналася про плани бойовиків дезертирувати

Читать на русском
За даними української розвідки з армії «ДНР» бойовики готові дезертирувати через погане матеріальне забезпечення.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомляють, що в рядах бойовиків «ДНР» зростає кількість військовослужбовців, які в разі ескалації планують звільнитися зі служби або уникнути відправки на передові позиції.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідкою, передає «Слово і Діло».

«Встановлено, що більшість військовослужбовців 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК в разі активізації бойових дій мають намір дезертирувати через страх загибелі або отримання поранення. Єдиним стимулом для продовження служби в складі російських окупаційних військ є можливість отримання грошового забезпечення в умовах відсутності інших джерел заробітку», - йдеться в повідомленні.

Авдіївка як український Алеппо: навіщо бойовики атакують містоГолова ради Всеукраїнського об'єднання «Союз учасників миротворчих операцій» пояснив, чого добивається РФ за допомогою штурма Авдіївки і чи залишились фактори стримування РФ у агресії проти України.

Також, за даними розвідки серед бойовиків зростає недовіра і негативне ставлення рядового складу до командування, особливо до російських офіцерів, які отримують грошове забезпечення в особливому порядку.

Раніше повідомлялося, що більше 100 військових РФ на Донбасі подали рапорти на звільнення через невдоволення командуванням.

Нагадаємо, за минулу добу терористи здійснили 48 обстрілів по позиціях ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: