«Укравтопром» збільшив автовиробництво на 107%

Читать на русском
За перші чотири місяці 2017 року в Україні було вироблено 2064 автотранспортних засоби, що на 91,8% більше торішнього результату.

У квітні 2017 року на українських заводах було вироблено 621 автотранспортний засіб, що на 107,7% більше торішнього результату квітня, але на 9,6% менше показника березня цього року.

Про це свідчать попередні даними асоціації «Укравтопром», передає «Слово і Діло».

Відзначається, що у загальному обсязі автовиробництва більшу частину становили легкові автомобілі, яких було випущено 570 шт. (всі виробництва ПРАТ Єврокар): +1,4% до березневого показника і +203,2% до квітня минулого року.

Також за звітний місяць був проведений 51 автобус, такий обсяг виробництва на 37% нижче показника попереднього місяця і в теж час на 50 одиниць перевищує результат торішнього квітня.

У звітному місяці не були зареєстровані вантажні автомобілі. До того ж ПАТ «АвтоКрАЗ» з невідомих причин не надає статистику по випуску автомобілів з серпня минулого року.

Всього за перші чотири місяці 2017 року в Україні було вироблено 2064 автотранспортних засоби, що на 91,8% більше торішнього результату.

Раніше повідомлялося, що українська автомобільна корпорація почала поставки автобусів у Польщу.

Нагадаємо, Україна істотно наростила імпорт автомобілів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: