Природжені брехуни. США розлючені через фотозвіт зустрічі Трампа і Лаврова

Читать на русском
У Білому домі не на жарт розлютилися через те, що російська влада дозволила своєму держагентству публікувати фотографії зустрічі президента США Дональда Трампа і глави МЗС РФ Сергія Лаврова.

У Білому домі не на жарт розлютилися через те, що російська влада дозволила своєму держагентству публікувати фотографії зустрічі президента США Дональда Трампа і глави МЗС РФ Сергія Лаврова.

Зустріч Трампа і Лаврова відбулася вчора в Білому Домі. У Трампа перед цим повідомили, що вона буде закрита для преси, пославшись на стандартну практику незначного інформаційного висвітлення зустрічей президента з посадовими особами нижчого рангу.   Про це пише CNN з посиланням на представника Білого дому, пише пише Realist, інформує «Слово і Діло».

«Вони нас обдурили. У цьому вся проблема з росіянами - вони брешуть», - сказав представник адміністрації Трампа.

Він пояснив, що Білий дім не очікував того, що Москва поширить знімки зустрічі і сам не розповсюджував їх, незважаючи на те, що офіційний фотограф адміністрації Трампа також був присутній в Овальному кабінеті.

В гостях у Трампа: пакет великих рішень за підсумками переговорів з Клімкіним і ЛавровимПолітичний експерт підвів підсумки переговорів президента США з Павлом Клімкіним і Сергієм Лавровим.

Представник американської адміністрації підкреслив, що були опубліковані лише фотографії зустрічі Лаврова і держсекретаря Рекса Тіллерсона.

Відзначимо, що фотографії зустрічі були оприлюднені російським агентством ТАСС, а також в соцмережах МЗС РФ.

Напередодні в Білому Домі розповіли, що Трамп під час зустрічі з Лавровим заявив, що Росія відповідальна за виконання мінських угод. Також у Вашингтоні відбулися переговори держсекретаря США Рекса Тіллерсона з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, під час яких сторони обговорили ситуацію в Сирії, Україні та інші питання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: