Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дерев'янко пообіцяв, що депутати міжфракційного об'єднання «Право на захист» будуть працювати над створенням єдиного законодавства щодо права на володіння зброєю

6 квітня 2017 року народний депутат України Юрій Дерев'янко пообіцяв, що депутати міжфракційного об'єднання «Право на захист» будуть працювати над створенням єдиного законодавства, що надасть можливість володіти зброєю та використовувати її для особистого захисту (відео:03:20).
Не виконано
Сказано 6 квітня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=JryqiFV0O-E
  • 1
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=15768&SKL=9

Результат

Станом на 27 лютого 2018 року апарат ВРУ повідомив стосовно персонального складу міжфракційного депутатського об’єднання "Право на захист", що згідно з наявними відомостями до згаданого об'єднання входить 12 народних депутатів: Дерев'янко Ю. Б., Луценко І. В., Ричкова Т. Б., Логвинський Г. В.,Алєксєєв С.,О., Білоцерковець Д. О., Чижмарь Ю. В., Парасюк В. З., Левус А. М., Кишкар П. М.,Висоцький С. В., Саврасов М. В.

Проте, у жодного з них на чолі з Юрієм Дерев'янко немає зареєстрованих законодавчих ініціатив, що надають можливість володіти зброєю та використовувати її для особистого захисту.