СБУ затримала групу торговців зброєю, вивезеного із зони АТО

Читать на русском
Правоохоронці затримали групу торговців, які у кількох областях України продавали вивезене з району проведення Антитерористичної операції зброю і боєприпаси.

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали групу торговців, які продавали вивезене з району проведення антитерористичної операції зброю і боєприпаси в декількох областях України.

Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає «Слово і Діло».

Зазначено, що оперативники Одеського управління СБУ затримали одного із учасників угруповання під час спроби продажу автомата Калашникова з патронами.

Порошенко змінив голів управлінь СБУ в шести областяхГлава української держави Петро Порошенко підписав указ про звільнення шістьох керівників управлінь СБУ.

«Під час одночасних обшуків за місцем проживання зловмисників в Одесі, Хмельницькому та Чернівцях правоохоронці виявили великий арсенал зброї та боєприпасів, викрадених із військових арсеналів. Зокрема, вилучено автомат Калашникова, 3 гвинтівки Мосіна, 2 гранатомета РПГ-18, пістолет-автомат «РАК», гвинтівка з маркуванням «ММГ ВМ», гвинтівка калібру 32 мм, по 2 пістолета Макарова і «ТТ», пістолет «Форт-12 М» з глушником, пістолет-кулемет РМ-63 ЯАК», - йдеться у повідомленні.

За даними спецслужби, торговці також зберігали 10 гранат до підствольного гранатомету «ВОГ-25», гранату РГД-5 і 2 «РГО», кілька тротилових шашок, 4 сигнальні міни та майже 5 тис. патронів різного калібру тощо.

Крім того, за місцем проживання одного з фігурантів правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення бойових патронів.

Нагадаємо, раніше у селі Зірне Рівненській області співробітники Національної поліції вилучили арсенал холодної та вогнепальної зброї у місцевого жителя.

Раніше, СБУ не пустила в Україну росіянина, який їхав на провокації в Одесу.

Зазначимо, що СБУ вилучила партію бурштину на 2 млн доларів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: