Бойовики під час обстрілу пошкодили лікарню в Красногорівці

Читать на русском
Бойовики в Красногорівці обстріляли район міської лікарні, розбиті кілька вікон будівлі. Також пошкоджено ще один нежитловий будинок.
Красногорівка

Бойовики обстріляли район міської лікарні в Красногорівці.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook глава управління Нацполіціі в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 5 травняСитуація на сході країни за станом на 00:00 5 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Красногорівка. Тільки що бойовики обстріляли район міської лікарні, розбиті кілька вікон будівлі. Також пошкодження отримав нежитловий приватний будинок на вул. Грушевського», - написав глава Нацполіціі.

Під час обстрілу отримала осколкове поранення місцева жителька, 1960 р.н. Зараз вона госпіталізована в лікарню.

Відзначимо, що за минулу добу, 4 травня, в результаті 58 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ в зоні проведення АТО були поранені десять військовослужбовців Збройних Сил України.

Нагадаємо, що 22 грудня 2016 року голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що в 2017 році в Красногорівці буде облаштовано опорну школу. Подивимося, чи зможе чиновник виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: