На Донбасі будують українські телебашти

Читать на русском
На Донбасі до кінця року планують побудувати телевізійні вежі, які будуть транслювати українські канали.
Телебашта на Донбасі

На Донбасі – в Бахмутівці та Покровську, до кінця поточного року побудують телевізійні вежі, які будуть транслювати українські канали.

Про це заявив секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко, пише «Слово і Діло».

«У Луганській області в цьому році заплановане будівництво вишки в Бахмутівці, яка закриє білу пляму, і ми фактично приберемо можливість слухати чи бачити терористичне ТБ або радіо», - повідомив чиновник.

«Друге біла пляма зникне з побудовою вежі в Покровському», - додав секретар Мінінформполітики.

Експерт про блокаду Донбасу: сьогодні ми здаємо «холодильник», як на початку війни здали «телевізор»Керівник Єдиного координаційного центру «Донбас» оцінив наслідки для України від блокади Донбасу.

Раніше заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука повідомив, що селі Бахмутівка Новоайдарського району Луганської області почалося будівництво телерадіокоммунікаціонной вишки.

Нагадаємо, що міністр інформаційної політики України Юрій Стець заявив про намір почати будівництво другої телевежі біля кордонів анексованого Криму.

А 4 березня 2016 року голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пообіцяв почати трансляцію українського телебачення на окуповані території вже найближчим часом, але не зміг виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: