Бойовики Донбасу зганяють жителів на святкування 9 Травня

Читать на русском
Бойовики ДНР і ДНР зганяють місцевих жителів на святкування Дня Перемоги 9 травня, про це повідомляє розвідка Міноборони України.
Бойовики зганяють школярів і студентів

У Донецьку бюджетників знову «добровільно-примусово» зганяють на заходи, присвячені святкуванню Дня Перемоги.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Сегодня».

«Керівництво так званих «ДНР» і «ЛНР» залучає місцеве населення до участі в святкових заходах. З метою забезпечення масовості заходів у бюджетні установи та навчальні заклади прийшло «урядове розпорядження» про обов'язкове виділення співробітників, студентів і школярів», - йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

Україна може завершити історію енерговідносин з Донбасом так, як це вже зробила з КримомЕксперт розповів, чому питання припинення електропостачання в ОРЛО – політичне, а не економічне рішення.

Також у багатьох навчальних закладах Донецька школярів змушують носити на грудях в честь свята 9 Травня георгіївську стрічку.

Нагадаємо, що місцевого жителя Дружківки Донецької області засудили до 5 років в'язниці з випробувальним терміном 1 рік за організацію незаконного референдуму на Донбасі в 2014 році.

Відмітимо, раніше уряд РФ вирішив забезпечити Луганську область України безперебійним постачанням електроенергії в зв'язку з тим, що Київ припинив електропостачання самопроголошеної «Луганської народної республіки».

А представники самопроголошеної «ДНР» почали процес верифікації засуджених і затриманих за злочини проти України і вже відвідують українські в'язниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: