У Кіровоградській області в лісі знайшли тіло військовослужбовця

Читать на русском
У Кіровоградській області 3 травня знайшли тіло військовослужбовця в лісосмузі. Повідомляється. що чоловік зник на початку тижня.
Вбивство в Кіровоградській області

У місті Олександрія Кіровоградської області 3 травня знайшли тіло 46-річного військовослужбовця.

Про це повідомили в Олександрійському відділенні поліції, передає «Слово і Діло».

Згідно з інформацією, чоловік, який служив в місцевій військовій частині, зник на початку тижня. В результаті пошукової операції тіло загиблого зі слідами тілесних ушкоджень знайшли в лісосмузі.

Троє невідомих затримані на аеродромі «Чайка»Військовослужбовці чергового підрозділу Повітряних сил Збройних сил України затримали трьох невідомих на аеродромі «Чайка».

Керівник ГУ НП в області Сергій Кондрашенко сторінці в Facebook повідомив, що в той же день працівниками карного розшуку обласного главку і Олександрійського відділу поліції вбивство людини було розкрито.

Особу, котра, ймовірно, була причетна до його смерті, оперативники затримали на кордоні з АР Крим. Зловмисник планував переховуватися від правоохоронних органів на непідконтрольній поліції України території.

За попередніми даними, 48-річний чоловік посварився з потерпілим. В результаті, завдав йому ряд ножових поранень. Щоб приховати сліди злочину, вивіз тіло до лісосмуги, де і закопав у землю.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження. Обставини події з'ясовують слідчі.

Нагадаємо, що 21 квітня на мера Ізмаїла було скоєно замах.

А у Нацполіціі назвали суму коштів, необхідну для повноцінної діяльності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: