На мера Ізмаїла було скоєно замах

Читать на русском
На днищі автомобіля мера Ізмаїла Андрія Абрамченка поліцейські виявили саморобний радіокерований вибуховий пристрій.
Авто мера Ізмаїла

За повідомленням правоохоронців, на днищі автомобіля, на котрому пересувався мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, поліцейські-вибухотехніки виявили саморобний радіокерований вибуховий пристрій.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу поліції Одеської області. Поліцейським вдалося знешкодити небезпечну знахідку.

Найгучніші збройні конфлікти за участі нової поліції«Слово і Діло» склало інфографіку щодо найгучніших зіткнень між співробітниками Нацполіції та правопорушниками.

«На одній з міських станцій техобслуговування при огляді автомобіля, на якому пересувався Ізмаїльський міський голова, був виявлений підозрілий предмет. Знахідка була прикріплена до днища автомобіля за допомогою магніту», - повідомили правоохоронці.

На місце були викликані фахівці вибухотехнічного управління поліції Одеської області, які з'ясували, що знахідка є саморобним керованим по радіо вибуховим пристроєм, поміщеним в металевий корпус.

«На жаль це правда. Поки коментувати нічого не можу. Ведуться слідчі дії. Бомба підірвана. Нікому дорогу я начебто не переходив, погроз не отримував», - повідомив міський голова.

Фахівці ухвалили рішення про його знищення на місці виявлення. В результаті ніхто не постраждав. Автомобіль отримав невеликі осколкові ушкодження днища і коліс.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правової кваліфікації кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.15 (замах на вчинення злочину), а також п.5 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

За фактом виявлення вибухівки відкрито кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що 18 квітня вночі у Хмельницькому районі 33-річний чоловік підпалив сіно на горищі будинку, де перебувала його колишня дружина та двоє малолітніх дітей.

А в Балаклії Харківської обл. 17 квітня 4-річний хлопчик загинув через загоряння снаряда під час демонтажу у дворі.

Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко за три хвилини до вбивства отримав смс-повідомлення від Дениса Вороненкова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: