Ляшко розповів, чи прийде на допит в НАБУ

Читать на русском
Народний депутат Олег Ляшко запевнив, що з'явиться на допит в НАБУ і повідомить всі подробиці заведеного проти нього справи.
Олег Ляшко

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив, що 25 квітня прийде на допит в НАБУ.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення нардепа в Facebook.

Національне антикорупційне бюро допитає 25 квітня лідера Радикальної партії Олега Ляшка по справі про можливе незаконне збагачення.

«Ми домовилися, що у вівторок, 25 квітня, на 11:00 я прийду в НАБУ і дам вичерпні свідчення у цій висмоктаній справі», - заявляє політик.

Ляшко зазначив, що про порушення кримінальної виробництва дізнався ще 21 квітня від директора НАБУ Артема Ситника, а також зізнався в тому, що дзвонив керівникові САП Назару Холодницькому і висловив йому своє обурення.

Відзначимо, що «радикал» вважає цю справу «політичним замовленням влади».

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала в Національне антикорупційне бюро клопотання за підозрою в незаконному збагаченні народного депутата Олега Ляшко.

Зазначимо, що «Радикальна партія» за понад 3 місяці так і не зареєструвала в парламенті проекту постанови про звільнення з посади віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе.

Відмітимо, що 5 квітня 2017 року Ляшко заявив, що «радикали» не голосуватимуть за законопроекти на виконання угоди з МВФ. Побачимо, чи вдасться політику виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: