Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Ляшко заявив, що «радикали» заблокують трибуну до виконання їхніх вимог щодо звільнення керівництва НКРЕКП та скасування абонплати за користування газорозподільними мережами

3 квітня 2017 року народний депутат України Олег Ляшко заявив, що від завтра його фракція заблокує головну трибуну парламенту до виконання вимог звільнити весь керівний склад НКРЕКП, скасувати її постанову про ведення абонплати за користування газовими мережами та повернути під державний контроль комунальні та державні газорозподільні мережі (відео: -00:33).
Не виконано
Сказано 3 квітня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/1271419159593345/
  • https://www.facebook.com/volodymyrgroysman/videos/525135677655351/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=11499
  • http://www.segodnya.ua/politics/pnews/tribuna-rady-uzhe-zablokirovana-1009676.html
  • https://youtu.be/k9sJ6kerhiY

Результат

4 квітня 2017 року народні депутати від фракції «Радикальної партії» розпочали блокування трибуни Верховної Ради. Пізніше у парламенті було ухвалено рішення про необхідність присутності керівника НКРЕКП Дмитра Вовка на пленарному засіданні 5 квітня.

5 квітня 2017 року народні депутати від фракції «Радикальної партії» покинули сесійну залу Верховної Ради під час ранкового пленарного засідання для того, щоб виступити на засіданні уряду, і тим самим розблокували трибуну. Це дало можливість народним депутатам від інших фракцій проводити свої виступи з парламентської трибуни. Після свого виступу на Кабміні РПЛ не продовжила блокування.

Зазначимо, що станом на 5 квітня жодну з вимог «радикалів» щодо НКРЕКП не було виконано.

ВИСНОВОК: РПЛ розблокувала парламентську трибуну, не домігшись виконання власних вимог щодо НКРЕКП.