Обіцяне «радикалами» блокування трибуни до виконання газових вимог закінчилося нічим

Читать на русском
Троє депутатів фракції Радикальної партії провалили обіцянки про блокування парламентської трибуни до виконання їхніх вимог щодо скасування абонплати на газ і звільнення голови НКРЕКП.
Фото з відкритих джерел

Одразу троє депутатів від фракції «Радикальної партії», у тому числі її лідер Олег Ляшко, провалили обіцянки щодо блокування трибуни Верховної Ради до виконання низки вимог, зокрема, скасування абонплати за газ, звільнення голови НКРЕКП Дмитра Вовка та початку процесу повернення під державний контроль газорозподільчих мереж.

Про це 3 квітня у себе в Facebook заявив Ляшко, а наступного дня повторили його однопартійці Ігор Попов і Андрій Лозовой, нагадує «Слово і Діло». Останній, зокрема, зазначив, що блокування відбуватиметься «до перемоги».

Однак уже сьогодні, 5 квітня, «радикали» змінили своє рішення, і, залишивши трибуну напризволяще, усією фракцією вирушили на засідання уряду, аби розповісти про свої вимоги вже в Кабінеті міністрів.

Така зміна тактики коштувала «Радикальній партії» зниження рейтингу відповідальності одразу трьох її членів. Наразі в досьє Ляшка на «Слові і Ділі» 31% виконаних обіцянок, Попова – 21%, Лозового – лише 11%. Дізнатися, які позиції вони мають у рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради України, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: