Турчинов повідомив про стратегічні плани Росії

Читать на русском
Секретар РНБО Олександр Турчинов розповів про стратегічні плани Росії, котра готується до повномасштабної війни.
Олександр Турчинов

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що Росія продовжує готуватися до повномасштабної війни і активно збільшує свою армію.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє, що КПП «Зайцеве» буде відкрито тільки після припинення обстрілів у цьому районіСказано 10 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Кремль продовжує готуватися до повномасштабної війни, що становить загрозу для всієї Європи», - сказав Турчинов сьогодні на церемонії відкриття Києво-Могилянської бізнес-школи «Стратегічне лідерство: сектор безпеки і оборони України».

За словами секретаря РНБО, РФ також посилює свої позиції на непідконтрольних Києву територіях на сході України: сьогодні на Донбасі перебувають до 30 тис. бойовиків, їхню кількість планується збільшити до 50 тис.

Зазначимо, Президент України Петро Порошенко під час виступу в Лондоні поскаржився на те, що Росія не виконує свої обіцянки і не зацікавлена ​​в мирі на сході України.

Нагадаємо, 5 серпня 2016 року секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов пообіцяв, що в разі серйозного погіршення ситуації в зоні АТО буде оголошено чергову хвилю мобілізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: