У «Борисполі» похвалилися збільшенням пасажиропотоку

Читать на русском
Міжнародний аеропорт Бориспіль істотно збільшив пасажиропотік в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Аеропорт «Бориспіль»

Найбільший в Україні міжнародний аеропорт «Бориспіль» в січні-березні поточного року збільшив пасажиропотік на 32% порівняно з аналогічним періодом 2016 року - до 2 млн чоловік.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу аеропорту.

Згідно з інформацією, кількість трансферних пасажирів завдяки ефективній взаємодії з базовою авіакомпанією МАУ досягла 600 тис. осіб.

«Кількість трансферних пасажирів завдяки ефективній взаємодії з базовою авіакомпанією МАУ досягла 600 тис. осіб, що на 49% більше, ніж рік тому», - зазначає прес-служба.

«Результат першого кварталу 2017 року є підтвердженням правильності стратегії хабів аеропорту «Бориспіль». Ми повинні максимально розкрити потенціал аеропорту і вже в цьому році зможемо залучити більше 10 млн пасажирів», - цитує прес-служба генерального директора аеропорту Павла Рябікіна.

Зазначимо, що вчора у столичному аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали громадянку Росії з чотирма дітьми, яку розшукує Інтерпол за підозрою в тероризмі.

Також вчора, 17 квітня, після піврічної затримки, нарешті запрацював новий термінал Міжнародного аеропорту «Одеса».

26 липня 2016 року міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв, що крапка у питанні перейменування аеропорту «Бориспіль» буде поставлена у вересні 2016 року. Однак, чиновнику так і не вдалося втілити в життя свої слова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: