Прилетіли: в Борисполі не можуть домовитися з Ryanair

Читать на русском
Міжнародний аеропорт Бориспіль поки не може виконати запити лоукостера Ryanair – в компанії хочуть добитися вигідніших умов перевезень.

Міжнародний аеропорт Бориспіль поки не може виконати запити лоукостера Ryanair – в компанії хочуть добитися вигідніших умов перевезень.

Про це розповів генеральний директор «Борисполя» Павло Рябікін, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «LIGA.net».

«Переговори з Ryanair тривають. Але навіть з наданням всіх можливих знижок аеропорт задовольнити запити авіаперевізника поки не може. Для того, щоб задовольнити їх побажання необхідно змінити наказ Мінінфраструктури, який регулює базові тарифи», – сказав він.

Літати доступно: авіакомпанії-лоукостери на ринку України«Слово і Діло» дослідило ринок лоукост-компаній на авіаційному ринку України й показало, які лоукостери вже літають з українських аеропортів.

За словами Рябікіна, в лютому аеропорт зробив публічну оферту всім авіакомпаніям, і вона визначила умови роботи з авіакомпаніями щодо надання тарифів.

«Вони прив'язані до обсягу перевезених пасажирів і умов стимулювання відкриття нових маршрутів з аеропорту Бориспіль. Ми чітко визначили, які знижки надаються, на який обсяг перевезених пасажирів, і які нові рейси потрапляють під систему стимулювання з точки зору знижок. Зараз аеропорт переукладає договори з авіакомпаніями, переходячи на принцип публічної оферти. Це публічні умови вони єдині для всіх перевізників», – зазначив гендиректор аеропорту.

Він підкреслив, що Бориспіль запропонував Ryanair публічну оферту, але лоукостер висунув свої умови, для виконання яких необхідно знизити тарифи для всіх перевізників в наказі Мінінфраструктури.

При цьому Рябікин висловив упевненість, що суперечливі питання цілком можна вирішити. «Імовірність польотів Ryanair дуже висока. Імовірність, що він полетить саме з аеропорту Бориспіль – реальна», – додав він.

Нагадаємо, досі невідомо, з якого аеропорту столиці буде здійснювати свої рейси лоукостер Ryanair.

Компанія планує відкрити рейси з Києва в Лондон, Манчестер, Стокгольм і Ейндховен.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: