Великдень на фронті: військові повідомляють про обстріли з мінометів

Читать на русском
За минулу добу бойовики 22 рази обстріляли позиції ВСУ в зоні проведення АТО на Донбасі, двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Ситуація у районі проведення АТО відносно стабілізувалась, проте з початку доби підрозділи окупантів все рівно здійснили 22 обстріли.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

На Приморському напрямку вогнем мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав морських піхотинців поблизу Павлополя.

На Донецькому напрямку позиції сил АТО у районі Авдіївки, противник обстрілював з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах біля населеного пункту Зайцеве ворог вів вогонь з озброєння БМП та гранатометів. По захисниках Шахти «Бутівка» противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, а по оборонцях Миронівського – з автоматичних гранатометів.

Три роки АТО: чому з кожним днем Україна дедалі більше втрачає ДонбасЕксперт з цивільно-військової координації підвів підсумки третьої річниці бойових дій на Донбасі.

На Луганському напрямку по позиціях біля Катеринівки противник застосував міномети калібру 120 мм та автоматичні гранатомети. Опорні пункти у районі Новоалександрівки ворог обстрілював зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, напередодні сторони домовились не відкривати вогонь під час Пасхальних днів.

Що встигли пообіцяти учасникам АТО і простим українцям чиновники за три роки війни в матеріалі «Слова і Діла» - Коли ціна обіцянок - життя героїв. Три роки АТО в заявах виконавчої влади

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: