Інцидент на борту United Airlines: авіаперевізник знову в центрі скандалу

Читать на русском
Американська авіакомпанія United Airlines зняла з рейсу пару молодят, які пересіли на більш дорогі місця, за які не платили.

Американська авіакомпанія United Airlines знову опинилася в центрі скандалу після того, як зняла з рейсу молоду пару, яка пересіла на вільні місця.

Про це повідомляє телеканал KHOU 11, передає «Слово і Діло».

Як повідомляється, Майкл Хол і його наречена Амбер Максвел збиралися летіти на Коста-Ріку, для того, щоб відсвяткувати своє весілля. Молоді люди перед вильотом пересіли на інші вільні місця в салоні літака, які були підвищеної комфортності та коштували дорожче.

В результаті інциденту молодих людей зняли з рейсу.

«Ми не думали, що це має велике значення, ми не намагалися перестрибнути в перший клас. Ми просто пересіли на кілька рядів вперед в економ-класі», - сказав Хол в інтерв'ю телеканалу.

При цьому, в авіакомпанії заявили, що дані пасажири «неодноразово намагалися пересісти на більш дорогі місця, за які вони не платили». Авіакомпанія повідомила, що молодята полетять іншим рейсом на наступний день.

Що потрібно знати при купівлі авіаквиткаНоворічні свята є чудовою нагодою здійснити подорож в іншу країну або на інший континент. «Слово і Діло» вирішило прояснити, що означають терміни, які вказані на квитках.

Нагадаємо, капіталізація американської авіакомпанії United Airlines зменшилася майже на $1 млрд після інциденту з пасажиром, якого служба безпеки просто силою виволокли з літака в зв'язку з нестачею місць.

Відразу після хвилі обурення в соцмережах і в ЗМІ, акції компанії на біржі впали на 4,4% і ринкова вартість United Continental Holdings впала з $22,5 млрд до майже $21,5 млрд.

Нагадаємо, в березні міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив про вихід на ринок України Ryanair.

Про деталі і терміни сучасних авіаперевезень «Слово і Діло» розповіло в матеріалі «Що потрібно знати при купівлі авіаквитка».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: