Омелян: на авіаринку України з'явиться компанія з дешевими квитками

Читать на русском
15 березня європейський лоукостер розповість про маршрути, бачення ринку та потенційні напрямки подальшого співробітництва з авіалініями України.

На українському ринку незабаром з'явиться найбільша бюджетна авіакомпанія Європи (лоукостер).

Лоукостери відомі тим, що пропонують пасажирам квитки за дуже низькими цінами. Незабаром така пропозиція з'явиться на авіалініях України, - повідомляє «Слово і Діло».

Про це в ефірі каналу «112 Україна» заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Назву компанії міністр не уточнив, але сказав, що 15 березня європейський лоукостер проінформує про маршрути, своє бачення ринку і потенційні напрямки подальшого співробітництва.

«Мені приємно анонсувати, що 15 березня у нас буде спільна прес-конференція з одним з найбільших європейських лоукостів, який оголосить про свій намір зайти на український ринок. Я сподіваюся, що 15 березня будуть і в Києві, і у Львові дві прес-конференції», - сказав він.

«Це те, до чого ми йшли кілька років поспіль. Ми продемонстрували дуже хороші показники зростання в 2016 році, плюс 30% пасажирів, плюс п'ять нових-старих аеропортів знову функціонують», - додав він.

9 грудня 2016 року перший заступник міністра інфраструктури Євген Кравцов заявляв, що аеропорти Києва і Львова ведуть переговори з найбільшим лоукостером Європи Ryanair. Він зазначав, що на вимогу компанії переговори є конфіденційними.

Раніше, найбільша польська авіакомпанія відкрила рейс Варшава - Київ.

Нагадаємо, в травні аеропорт «Київ» закриють на ремонт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: