У штабі АТО назвали кількість обстрілів з початку доби

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська відкривали вогонь 15 разів з початку доби, один український військовий отримав травми.
фото: прес-центр АТО

Російсько-окупаційні війська відкривали вогонь 15 разів з початку доби, один український військовий отримав травми.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«З початку доби ворог 15 раз обстріляв українських захисників. Один український воїн отримав бойове травмування», – розповіли в штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 17 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 17 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Найбільшу кількість обстрілів зафіксували на маріупольському напрямку. Тут вогнем з 120-мм мінометів і озброєння БМП противник накривав захисників Новогригорівки. З гранатометів різних систем обстрілювали захисників Широкиного, Водяного, Талаківки і Павлополя. По опорних пунктах в районі Чермалика вівся вогонь з мінометів калібру 82-мм, а близько Мар'їнки і Водяного противник застосовував кулемети крупного калібру. Біля Талаківки і Водяного активізувалися ворожі снайпери.

На донецькому напрямку, по позиціях в районі населеного пункту Авдіївка противник стріляв з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку, російсько-окупаційні війська з мінометів калібру 120-мм і 82-мм обстрілювали захисників Катеринівки.

Нагадаємо, вранці ситуація в районі проведення АТО відносно стабілізувалася, проте за минулу добу підрозділи окупантів все одно зробили 22 обстріли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: