Доба в зоні АТО: ситуація на приморському напрямку залишається напруженою

Читать на русском
За минулу добу бойовики самопроголошених республік Донбасу обстрілювали позиції українських військових 29 разів.
Фото з відкритих джерел

За минулу добу позиції українських військових в зоні проведення АТО зазнали обстрілів із боку бойовиків 29 разів.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною, але контрольованою Збройними Силами України. Упродовж минулої доби підрозділи російсько-окупаційних військ 29 разів обстріляли позиції сил АТО», – повідомив спікер прес-центру Ярослав Чепурний.

На приморському напрямку зі 120- і 82-мм мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів були обстріляні позиції ЗСУ поблизу Мар'їнки. Також там працювали ворожі снайпери. В районі Водяного під вогнем протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру опинилися морські піхотинці. По морпіхах у Широкиному били з БМП і стрілецької зброї. За Павлопіль противник вів вогонь із гранатометів, а по Гнутовому і Чермалику – з великокаліберних кулеметів.

Три роки війни на Донбасі: ключові події АТО6 квітня минає рівно три роки з моменту спроб захоплення органів влади та правопорядку в Донецькій і Луганській області, з чого й почалися бойові дії в цих регіонах.

«На донецькому напрямку по позиціях у районах населених пунктів Авдіївка і Піски ворог вів вогонь із гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. Опорні пункти поруч із Луганським противник обстрілював із гранатометів. По захисниках Опитного бив із кулеметів, а по захисниках Кам'янки – зі стрілецької зброї. Поблизу Троїцького активізувалися ворожі снайпери», – йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

На луганському напрямку бойовики обстрілювали з автоматичних гранатометів Лобачеве, а зі стрілецької зброї – Новоолександрівку.

Нагадаємо, 14 квітня виповнилося рівно три роки з моменту антитерористичної операції на сході України. «Слово і Діло» показало, що за цей період встигли пообіцяти й що виконали Президент, депутати Верховної Ради та представники виконавчої влади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: