Карта АТО: ситуація на сході України на 17 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 17 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу російсько-окупаційні війська 22 рази обстріляли позиції Збройних Сил України, двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Напрямки

На Приморському напрямку вогнем мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав морських піхотинців поблизу Павлополя.

На Донецькому напрямку позиції сил АТО у районі Авдіївки, противник обстрілював з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах біля населеного пункту Зайцеве ворог вів вогонь з озброєння БМП та гранатометів. По захисниках Шахти «Бутівка» противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, а по оборонцях Миронівського – з автоматичних гранатометів.

На Луганському напрямку по позиціях біля Катеринівки противник застосував міномети калібру 120 мм та автоматичні гранатомети. Опорні пункти у районі Новоалександрівки ворог обстрілював зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: