Трамп заявив про другу спробу скасувати Obamacare

Читать на русском
За його словами, введена колишньою адміністрацією країни система медстрахування являє собою повний безлад.

Президент США Дональд Трамп заявив про намір зробити повторну спробу скасування діючої в країні системи медичного страхування Obamacare. Причому глава Сполучених Штатів збирається зробити це до реформування податкового законодавства.

Про це Трамп повідомив в інтерв'ю телеканалу Fox Business, передає «Слово і Діло».

«У нас буде феноменальна податкова реформа, однак спочатку я хочу зайнятися охороною здоров'я», - повідомив Трамп.

Трамп розмірковує над військовою операцією в СиріїПрезидент США Дональд Трамп не виключає початку військової операції в Сирії на тлі ситуації, що склалася, пов'язаної із застосуванням хімічної зброї, і обговорює це питання з главою Пентагону.

За словами американського президента, запроваджена колишньою адміністрацією країни система медстрахування являє собою «повний безлад», так як не працює належним чином.

При цьому Трамп зазначив, що не ставить крайніх термінів для здійснення податкової реформи.

«Я не хочу встановлювати ніяких крайніх термінів», — підкреслив він, додавши, що «спершу на якомусь етапі повинна відбутися» реформа системи охорони здоров'я.

«Якщо цього не відбудеться досить швидко, я займуся податками», — сказав президент і уточнив, що скорочувати податки краще в тому випадку, якщо спочатку провести реформу охорони здоров'я.

Раніше президент США Дональд Трамп відкликав з Конгресу законопроект щодо реформи охорони здоров'я, який повинен був стати альтернативою системі медичного страхування Obamacare.

Рішення було ухвалене після того, як лобістам республіканців не вдалося набрати достатньої кількості голосів і Республіканська партія ухвалила рішення відкласти голосування по законопроекту.

Раніше повідомлялося, що Трамп підтримав вступ Чорногорії до НАТО.

Нагадаємо, Ердоган готовий підтримати військові дії Трампа проти Асада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: