У трьох районах Києва проводять гідравлічні випробування тепломереж, мешканці залишилися без гарячої води

Читать на русском
Гаряче водопостачання частково відключили у Шевченківському, Подільському і Оболонському районах.

З понеділка, 10 квітня, у Києві розпочалися гідравлічні випробування тепломереж. У зв'язку з цим частина споживачів у Шевченківському, Подільському і Оболонському районах залишилися без гарячого водопостачання.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго», передає «Слово і Діло».

З 10 по 16 квітня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні «Молодь». У зв'язку з цим, починаючи з 16:00 9 квітня почалося охолодження системи з подальшим відключенням гарячого водопостачання для 55 житлових будинків, 8 лікувальних закладів, 1 дитсадка, 2 школи та 65 відомств Шевченківського району.

Скільки коштуватимуть комунальні послуги у квітні?«Слово і Діло» порахувало, скільки у квітні заплатять за комунальні послуги родини, що проживають у різних регіонах України.

З 10 по 24 квітня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання №2. Починаючи з 12:00 9 квітня постачання гарячої води тимчасово припинилося для споживачів 69 житлових будинків, 8 лікувальних закладів, 6 дитячих садків, 4 школи, 78 відомств Оболонського району; 229 житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 7 дитячих садочків, 6 шкіл, 249 відомств Подільського району.

Як зазначається, дізнатися про строки проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті для клієнтів «Київенерго». Після того як споживач обере свій район та вулицю, на екрані з'явиться інформація про термін тимчасової відсутності гарячої води.

Автомобілістів просять не паркувати машини над люками теплових камер, що підвищує ймовірність пошкодження транспорту і робить неможливим оперативне відключення пошкоджених ділянок.

Раніше повідомлялося, що АМКУ оштрафував «Київенерго».

Нагадаємо, у Києві завершився процес відключення опалення в житлових будинках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: