З 1 квітня Київ закриває сезон опалення

Читать на русском
Прогноз погоди свідчить, що з 1 квітня і в наступні дні середньодобова температура в столиці буде +8 градусів тепла. Періодів різкого похолодання, як в березні, Укргідрометцентр не прогнозує.

З 1 квітня в Києві оголошено завершення опалювального сезону. Відповідне розпорядження підписав мер столиці Віталій Кличко в п'ятницю.

Про це повідомляє сайт Київської міської адміністрації (КМДА), передає «Слово і Дыло».

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, отриманий прогноз погоди свідчить, що з 1 квітня і в наступні дні середньодобова температура в столиці буде +8 градусів тепла. Періодів різкого похолодання, як в березні, Укргідрометцентр не прогнозує.

«Ми отримали майже три тисячі звернень від киян, які просять вже відключити опалення, оскільки вартість цієї послуги надзвичайно висока. Тому ми використовуємо кожну можливість для економії киян. Цього року опалювальний сезон завершиться ще раніше в порівнянні з попереднім роком», - сказав Пантелєєв.

Завершення опалювального сезону, як і його старт, триватиме близько семи днів. Раніше, 30 березня, про завершення опалювального сезону з 1 квітня оголосили Одеса і Львів.

Як повідомлялося раніше, у населення багатомільярдна заборгованість за опалення і гарячу воду.

Нагадаємо, в період опалювального сезону міська влада обіцяла киянам перерахунок за опалення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: