Мінфін обіцяє підвищити пенсії українцям за однієї умови

Читать на русском
Українці отримуватимуть підвищену пенсію вже з жовтня 2017 року, якщо Верховна Рада підтримає урядову пенсійну реформу цієї сесії.

Українці отримуватимуть підвищену пенсію вже з жовтня 2017 року, якщо Верховна Рада підтримає урядову пенсійну реформу цієї сесії.

Про це в ефірі телеканалу «Інтер» заявила перший заступник міністра фінансів України Оксана Макарова, пише «Слово і Діло».

«Ми в жовтні вже зможемо підвищити пенсії і цей план є реалістичним. Наше головне завдання - переконати колег в парламенті підтримати пенсійну реформу», - сказала вона.

Реформи по колу: чого за рік досягли у Кабміні Володимира Гройсмана?Невдовзі уряд Володимира Гройсмана звітуватиме про власні здобутки за останній рік: 14 квітня минає умовний «імунітет» Кабміну. Чи вдасться прем’єр-міністру уникнути відставки й отримати ще один шанс на виконання задуманого?

Також Макарова зазначила, що пенсійна реформа, яку Мінфін буде пропонувати Верховній Раді, є справедливою за всіма соціальними мірками.

Як повідомлялося, Україна домовилася з МВФ з питання пенсійного віку. МВФ вимагав провести пенсійну реформу, яка включає в себе збільшення віку виходу на пенсію для чоловіків і жінок до 63 років.

Рева обіцяє, що пенсійна реформа буде запущена з січня 2017 рокуСказано 23 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, відповідно до опублікованого тексту меморандуму між МВФ і Україною, пенсійна реформа, яку необхідно ухвалити до кінця травня 2017 року, повинна набути чинності з 1 січня 2018 року.

Зокрема, прем'єр-міністр Гройсман розповів, як пенсійна реформа підвищить пенсії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: