Гройсман розповів, як пенсійна реформа збільшить пенсії

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що проведення пенсійної реформи сприятиме зростанню пенсійних виплат у більшості українців.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що проведення пенсійної реформи сприятиме зростанню пенсійних виплат у більшості українців.

Таку думку він висловив під час ефіру на телеканалі ICTV, пише «Слово і Діло».

«Я запропоную чесну пенсійну реформу українським громадянам. Ви побачите, кожен з вас, хто сьогодні на пенсії, як вона позначиться на вашій пенсії, і запевняю для більшості українських громадян це призведе до збільшення пенсій», - заявив глава Кабміну.

План реформ на 2017-й: які кардинальні зміни Кабмін запланував цьогоріч«Слово і Діло» зібрало найголовніші обіцянки членів уряду щодо реформування окремих сфер життя країни вже у 2017 році.

Прем'єр-міністр зазначив, що реформа, яка запланована на 2017 рік, призведе до ліквідації дефіциту Пенсійного фонду. Також Гройсман повідомив, що після збільшення мінімальної зарплати з 1 січня, надходження до фонду збільшилися на 30%.

Раніше міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що законопроект про пенсійну реформу в Україні буде поданий до Верховної Ради в кінці квітня, а ухвалений максимум - в травні.

Нагадаємо, «Слово і Діло» публікувало думку експерта щодо пенсійної реформи і меморандуму з МВФ.

Як повідомлялося, МВФ квапить Україну з пенсійною реформою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: