У Києві до кінця квітня знесуть всі нелегальні газові заправки

Читать на русском
Київська міська держадміністрація розраховує за місяць демонтувати всі незаконні автогазозаправні станції.
Демонтаж нелегальних АГЗС

Київська влада обіцяє до кінця місяця демонтувати в столиці всі незаконні автогазозаправні станції.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв на брифінгу в Києві у вівторок, 4 квітня, передає «Інтерфакс-Україна», пише «Слово і Діло».

«Ми маємо перелік із 370 таких об'єктів. Уже розпочато активну роботу з демонтажу... За минулий тиждень було демонтовано 90 заправок і нам потрібно 2-3 тижні, щоб завершити демонтаж цих небезпечних об'єктів», – сказав чиновник.

За інформацією КМДА, демонтаж незаконних АГЗС проходить у співпраці з поліцією та прокуратурою. На окремих об'єктах була протидія з боку власників, однак вона не системна.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв демонтувати незаконно встановлені газові заправкиСказано 15 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

За оцінками керівника компанії ОККО Юрія Кучабського, легальні учасники ринку мають у своєму розпорядженні достатні потужності для покриття попиту на зріджений газ після ліквідації незаконних заправок і дії КМДА не призведуть до зростання цін на ринку столиці.

Нагадаємо, у вересні 2016 року КМДА склала список нелегальних блокових заправних станцій sз дизельним паливом у столиці, які підлягають демонтажу. У список були внесені 16 несанкціоновано встановлених модульних заправок ДТ по всьому Києву. У січні 2017 року в Києві почали демонтаж нелегальних дизельних заправок.

Демонтувати нелегальні газові заправки в Києві почали в кінці березня – столична влада спільно з правоохоронними протягом двох днів демонтували 10 заправок у трьох районах Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: