У Києві почали демонтаж нелегальних дизельних заправок

Читать на русском
Модулі з продажу ДП були демонтовані на проспекті Григоренка, вулицях Тепловозній та Здолбунівській на Позняках у Києві.

11 січня в Києві в мікрорайоні Позняки були демонтовані три дизельних блокових АЗС, які працювали під брендом OsOil.

Модулі з продажу ДП були демонтовані на проспекті Григоренка, вулицях Тепловозній та Здолбунівській, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на OilNews.

Демонтаж здійснювався увечері 11 січня. До модульної станції був підігнаний бензовоз у супроводі мікроавтобуса з людьми. Раніше цей транспортний засіб бачили під час демонтажу нелегальних АГЗП комунальним підприємством «Благоустрій».

Три модульних заправки OsOil були відкриті на Позняках навесні-влітку минулого року.

Експерт розповів про схеми нелегальної торгівлі скрапленим газом та дизпаливомДиректор ТОВ «Консалтингова група А-95» назвав причини різкого зростання нелегальних продажів скрапленого газу та дизпалива.

Основною причиною появи таких АЗС була можливість уникнути сплати акцизного податку з роздрібної реалізації палива шляхом видачі «лівих» фіскальних чеків або продажу палива без чеків.

Нагадаємо, що Київська державна міська адміністрація склала список нелегальних блокових заправних станцій дизельним паливом у столиці, які підлягають демонтажу.

Раніше мер Києва Віталій Кличко пообіцяв демонтувати незаконно встановлені газові заправки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: