Слідом за МАФами у Кличка хочуть упорядкувати автозаправки

Читать на русском

Депутат Київради, член депутатського об'єднання «Солідарність» Віталій Даниленко повідомив про намір столичної влади затвердити Генеральну схему розміщення АЗС для упорядкування роботи таких комплексів.

Про це повідомляється на сайті «Блоку Петра Порошенка», інформує «Слово і Діло».

Даниленко розповів, що в кількох районах столиці вже були проведені виїзні засідання робочої групи з питань перевірки газових заправок, які були встановлені з порушенням закону. За його словами, такі заправки несуть загрозу «техногенної катастрофи всеукраїнського масштабу».

Депутат також заявив, що всі без винятку незаконно встановлені автозаправні станції та газові автозаправні станції здійснили самовільне захоплення земель, що належать територіальній громаді міста Києва. «У зв'язку з цим до бюджету столиці не надходять десятки мільйонів гривень щороку», – повідомив Даниленко.

При цьому він зазначив, що ситуація складна, оскільки процедура перевірки діяльності таких об'єктів і відповідні засоби реагування майже відсутні.

Нагадаємо, в грудні минулого року мер Києва Віталій Кличко пообіцяв навести порядок з МАФами у столиці вже цієї весни. Він також заявив, що столична влада планує створити єдиний стандарт вигляду МАФів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: