На Донбасі окупанти 49 разів порушили режим тиші: багато поранених

Читать на русском
Терористичні війська на Донбасі, в п'ятницю, 10 березня, відкривали вогонь на маріупольському, донецькому і луганському напрямках, здійснивши 49 обстрілів позицій військових.

Терористичні війська на Донбасі, в п'ятницю, 10 березня, відкривали вогонь на маріупольському, донецькому і луганському напрямках, здійснивши 49 обстрілів позицій військових.

Четверо бійців поранені, п'ятеро травмовані, повідомляє штаб АТО, пише «Слово і Діло».

На Маріупольському напрямку 122 міліметрова артилерія вела вогонь по Гнутовому. Танк і 120 міліметрові міномети - по Мар'їнці, 120 і 82 міліметрові міномети по Водяному, Красногорівці, Талаківці, Павлополю і Гнутовому, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї загарбники обстріляли Широкино і Водяне. Також по Водяному вели вогонь БМП.

На Донецькому напрямку танки і міномети вели вогонь по позиціях військових в районі Авдіївки. З мінометів різних калібрів - по Невельському, Луганському, а з гранатометів і стрілецької зброї - по Новгородському, Кам'янці, шахті Бутівка, Зайцевому і Пісках. БМП вели вогонь по Луганському.

На Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град, 152 міліметрової артилерії, 120 і 82 міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів обстріляли Кримське, зі 152 міліметрової артилерії - Смоляниново, а снайпери обстрілювали Новоолександрівку. З гранатометів і стрілецької зброї - Новозванівку.

У «ДНР» заявляють про обстріли шести населених пунктів на непідконтрольній Києву території.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу 9 березня поранення отримали шість бійців ВСУ.

Раніше в ОБСЄ констатували, що ситуація з порушенням режиму припинення вогню на Донбасі стає менш напруженою.

Як повідомлялося, з початку року Президент Петро Порошенко провів дві телефонні розмови з президентом РФ Володимиром Путіним щодо загострення на Донбасі і звільнення заручників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: