Захарченко вирішив приєднати невизнані республіки Донбасу до ЄС

Читать на русском
Два дні на території Донбасу загарбники збирають підписи для Європарламенту, з проханням приєднати «ЛДНР» до ЄС, щоб у такий спосіб «захистити населення від геноциду з боку української влади».

Захищати народ Донбасу від України загарбники на територіях «ЛДНР» вирішили за допомогою Євросоюзу.

Терористи вирішили звернутися до Європарламенту з проханням про приєднання до Євросоюзу невизнаних республік, повідомляє «Слово і Діло».

Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий волонтер Роман Донік.

«Вчора і сьогодні (за позавчора й раніше не знаю) по установах Донецька ходять пташенята Захарченко з «міської адміністрації». Збирають підписи на папірцях для Трампа і ЄС, щоб хунта (тобто ми) перестали геноцидити Донбас. Мета збору - 300 тис підписів», - написав він.

Донік уточнив, що люди з найближчого оточення ватажка «ДНР» Олександра Захарченко, стверджують - через тиждень в Донецьку і Луганську буде зібрано близько 500 тисяч підписів.

«Будуть звертатися з проханням прийняти «ЛДНР» в Євросоюз і захистити народ Донбасу від геноциду з боку України. Розповідатимуть, що спеціально блокують постачання з України, тому що це їм заважає інтегруватися в ЄС. Загалом злилися пацани. Сподіваються таким чином відпетляють і з'їдуть на геноцид. Скрєпи нині не в моді», - додав волонтер.

Раніше СБУ перехопила розмову Захарченко.

3 березня Захарченко оголосив Україні торговельну блокаду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: