Насіров залишається в будівлі суду – нардеп

Читать на русском
Народний депутат України Мустафа Найєм розповів про те, що відбувається під Солом'янським районним судом столиці.
Мустафа Найємфото: Громадське

Відсторонений на час слідства голова Державної фіскальної служби Роман Насіров залишається в будівлі Солом'янського районного суду (колишній Шевченківський райсуд).

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Мустафа Найєм, повідомляє «Слово і Діло».

«Перші дванадцять годин акції пройшли спокійно та мирно. Підозрюваний Роман Насіров усе ще перебуває в будівлі суду, не скаржився, навіть дав кілька інтерв'ю й усе ще чекає своєї долі», – сказав депутат.

За його словами, чергове засідання з обрання запобіжного заходу Насірову та відведення судді розпочнеться о 10:00 у тій же будівлі колишнього Шевченківського райсуду.

«Якщо вірити адвокатам, підозрюваний і захист згодні, щоб засідання суду (і щодо відведення судді, і щодо обрання запобіжного заходу) проходили в будівлі Солом'янського суду за адресою Вознесенський узвіз, 10 (колишня будівля Шевченківського суду)», – заявив Найєм.

Нагадаємо, раніше Насіров зробив заяву через своїх адвокатів. Також після закінчення 72 годин, передбачених законом на обрання судом запобіжного заходу для затриманого, Насірова не можуть обмежувати в переміщеннях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: