У САП розводять руками: після опівночі Насіров може йти куди завгодно

Читать на русском
Прокурори САП визнали, що не зможуть обмежити пересування Романа Насірова після закінчення 72 годин, передбачених законом на обрання судом запобіжного заходу для затриманого.

Прокурори САП визнали, що не зможуть обмежити пересування Романа Насірова після закінчення 72 годин, передбачених законом на обрання судом запобіжного заходу для затриманого.

Про це повідомляється на сторінці Національного антикорупційного бюро в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Детективи НАБУ і прокурори САП залишатимуться в суді або до відновлення розгляду справи і задоволення клопотання про обрання запобіжного заходу, або ж до закінчення строку тримання під вартою, який закінчується сьогодні о 23 годині», - йдеться в повідомленні.

У НАБУ відзначили, що під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу суд зобов'язаний забезпечити наявність чергового судді на випадок заяви клопотання про відвід служителя Феміди, який слухає справу.

Як виконував обіцянки голова ДФС Насіров – результати дослідження«Слово і Діло» зробило інфографіку щодо відповідальності голови Держфіскальної служби Романа Насірова за свої обіцянки.

Національне антикорупційне бюро чекає, що Солом'янський районний суд міста Києва все-таки ухвалить сьогодні рішення стосовно обрання запобіжного заходу щодо підозрюваного голови Державної фіскальної служби України.

Як повідомлялося, Солом'янський суд Києва не зміг обрати Роману Насірову запобіжний захід. Сторона захисту заявила відвід слідчого судді у справі, однак суд не зміг розглянути заяву про відвід, бо в суді в неділю немає чергового судді.

Нагадаємо, слідчі НАБУ не вручатимуть нової підозри в рамках розслідування так званої «газової справи» усуненому голові ДФС Роману Насірову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: