Запобіжний захід Насірову сьогодні не оберуть – у суддів вихідний

Читать на русском
Розгляд питання про відведення судді, а отже – і про обрання запобіжного заходу голові ДФС Роману Насірову, можливий тільки завтра, 6 березня.
Роман НасіровФото: "Радіо Свобода"

Засідання суду щодо обрання запобіжного заходу усуненому від виконання обов’язків главі Державної фіскальної служби Роману Насірову може бути продовжене тільки в понеділок, 6 березня.

Про це повідомив суддя Солом'янського районного суду Києва, що веде справу Насірова, Олександр Бобровник, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське».

«Сьогодні вже не буде засідання. Я оголосив перерву в судовому засіданні для передачі відведення на авторозподіл, на комп'ютерну систему, яка визначить слідчого суддю, котрий розглядатиме відведення на мене. Це буде відбуватися завтра», – зазначив Бобровник.

Раніше в НАБУ попросили суд поквапитися з ухваленням рішення про відведлення судді, адже, якщо цього не станеться сьогодні, детективи змушені будуть відпустити Насірова.

Сам глава ДФС, підозрюваний у фінансовому збитку державі в розмірі 2 млрд грн, просить перенести засідання суду щодо нього до стабілізації його стану здоров'я, аби він, за його словами, міг самостійно захищати свої інтереси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: