У Луганській області відновлено рух потягу, зупинений через блокаду «Л/ДНР»

Читать на русском
У суботу відновив рух локомотив і 57 порожніх вагонів, які були заблоковані 25 січня учасниками блокади Донбасу на перегоні Шипілове-Світланове в Луганській області.

У суботу, 4 березня, опівдні відновили рух локомотив і 57 порожніх вагонів, які були заблоковані 25 січня учасниками блокади Донбасу на перегоні Шипілове-Світланове в Луганській області.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці», передає «Слово і Діло».

Повідомляється, що учасники блокади не заважали залізничникам.

«Шляхи були очищені від сторонніх предметів. Всі заходи з підготовки до відправлення поїзда проходили під контролем правоохоронних органів, які і надалі будуть контролювати його дотримання», - сказано в повідомленні.

Торгівля з ОРДЛО: збитки від блокади та «придністровський сценарій» для ДонбасуПоліттехнолог оцінив проблему торгівлі з окупованими територіями та розповів про ймовірні наслідки блокади Донбасу.

В 12:26 поїзд прибув на станцію Светланово і продовжив слідування до станції Нирково.

«Як повідомив машиніст, руху потяга ніхто не перешкоджає, також в рухомому складі немає сторонніх осіб», - інформує прес-служба.

Нагадаємо, 25 січня ветерани АТО і активісти заблокували залізницю Луганськ-Лисичанськ-Попасна для припинення торгівлі з незаконними збройними формуваннями. Учасники блокади заявили, що не будуть пропускати метал, вугілля, деревину, а також партії алкоголю і сигарет.

Раніше Кабмін назвав три сценарії подій блокади Донбасу.

Нагадаємо, глава самопроголошеної «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко оголосив Україні торгову блокаду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: