Аваков назвав прізвища відповідальних за блокаду Донбасу

Читать на русском
Блокаду Донбасу почав мер Львова Андрій Садовий, щоб відволікти увагу від проблем зі львівським сміттям.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає відповідальними за блокаду мера Львова Андрія Садового та фракцію «Самопомочі».

Про це він заявив під час зустрічі уряду з представниками металургійної галузі, передає «Слово і Діло».

Триріччя Авакова на посаді голови МВС: топ обіцянок міністра«Слово і Діло» підготувало інфографіку до триріччя Арсена Авакова на посаді голови Міністерства внутрішніх справ України.

«Звертаюся до мера Львова Садового, голови фракції «Самопомочі» Березюка: ви несете цю відповідальність. Ви ухвалювали ці рішення, ви розгорнули кампанію в 20-градусні морози, ви почали цю авантюру. В тому числі, напевно, для того, щоб не так уважно дивилися на проблеми зі сміттям у Львові. Ви пішли в цю брудну політичну м'ясорубку – ви будете нести за це відповідальність», – підкреслив міністр.

26 грудня 2016 року ветерани добробатів оголосили про початок блокади «Л/ДНР», вимагаючи звільнення заручників. У зв'язку з цим Україна перестала отримувати вугілля та інші товари з окупованих територій.

Відтоді блокада постійно розширюється. В січні були заблоковані дві залізничні гілки в Луганській області. На початку лютого учасники блокади перекрили залізничний переїзд біля Бахмута Донецької області, в кінці місяця вони відкрили перший редут і на маріупольському напрямку.

Також 10 лютого учасники блокади перекрили трасу Ясинувата-Костянтинівка, де почалися інженерні роботи та облаштування місцевості.

Нагадаємо, раніше Аваков повідомляв, що хоче власноруч зняти блокаду окупованого Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: