У «ЛНР» неофіційно обговорюють зміну керівництва «республіки» – Тимчук

Читать на русском
У так званій Луганської народній республіці чиновники неофіційно обговорюють зміну керівництва. Про це розповів лідер групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук.

У так званій «Луганської народній республіці» чиновники неофіційно обговорюють зміну керівництва.

Про це у Facebook написав лідер групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

Бойовики на Донбасі оселилися у місцевих жителів і ведуть «бої» за горілку з ковбасоюУ зоні бойових дій Донбасу бойовики стали частіше порушувати закон проти мирного населення, почастішали також випадки саботажу в лавах військових РФ.

«Після затвердження президентом РФ В. Путіним положення про «визнання документів ЛДНР», слідом за «ДНР» і серед представників керівного складу різних рівнів «ЛНР» почалося конфіденційне обговорення можливої зміни керівництва «республіки» (кандидатури поки не називаються) як першого кроку до «визнання ЛНР» з перспективою подальшого входження обох псевдореспублик до складу РФ», – розповів він.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що ФСБ анонімно з'ясовує ставлення жителів Донбасу до ватажка так званої «ДНР» Олександра Захарченка. Крім того, журналісти з'ясували, що Захарченко проходив обстеження у психлікарні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: