Бойовики на Донбасі оселилися у місцевих жителів і ведуть «бої» за горілку з ковбасою

Читать на русском
У зоні бойових дій Донбасу бойовики стали частіше порушувати закон проти мирного населення, почастішали також випадки саботажу в лавах військових РФ.

На окупованих територіях Донбасу почастішали випадки злочинів, скоєних бойовиками проти місцевого населення.

Про це інформує «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці в Facebook вказало, що окупанти «віджимають» у мирного населення автомобілі, майно. Їхні патрулі безпідставно затримують і обшукують цивільних осіб.

«Також триває саботаж у давах військовослужбовців. Солдати не виходять на зв'язок із командуванням, групами до п'яти чоловік самовільно залишають місця служби й живуть по кілька днів у місцевих жителів, змушуючи тих забезпечувати «захисників» алкоголем та їжею», - зазначає українська розвідка.

Обстріляне перемир'я: за місяць у зоні АТО 25 загиблих і 170 пораненихПротягом останнього місяця бойовики понад дві тисячі разів відкривали вогонь по позиціях української армії на Донбасі.

Наприклад, на «митному посту ДНР» в с. Єленівка (Волноваський район), давно діє «посилений режим контролю», через нібито «епідемію африканської чуми в Україні» бойовики не дозволяють ввезення на окуповану територію м'ясних і ковбасних виробів із підконтрольної Україні території.

Ковбаса вилучається «митниками ДНР» та збирається «для утилізації», проте фактично використовується «митниками» для власного споживання. Двоє місцевих жителів, які виявили та обурювалися цим фактом, були жорстоко побиті бойовиками, - повідомляє в соцмережах координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

Нагадаємо, «Слово і Діло» повідомляло про те, що бойовики кілька годин поспіль обстрілюють райони Авдіївки з танків і мінометів.

За минулу добу на Донбасі загинув український військовий, ще дев'ять поранені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: