У Кремлі прокоментували заяву Захарченка про військове вирішення конфлікту

Читать на русском
Захарченко раніше заявив про бажання звільнити території Донецької та Луганської областей політичним шляхом, але нагадав, що може зробити це й військовим.

Заява лідера самопроголошеної «ДНР» Олександра Захарченко про можливе військове вирішення конфлікту суперечить Мінським домовленостям.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає «Слово і Діло».

«Безумовно, такі заяви не в руслі Мінських домовленостей», – сказав Пєсков.

Прес-секретар президента РФ підкреслив, що це, «на жаль, те емоційне тло, яке супроводжує напруженість на лінії розмежування».

Захарченко раніше заявив на прес-конференції про бажання «звільнити території Донецької та Луганської областей політичним шляхом», але нагадав Києву, що може зробити це й військовим. Він також заявив, що не віддасть «наказ про відведення жодного танка, жодного міномета, поки ми не переконаємося в тому, що українські військові свою техніку відведуть».

Як повідомлялося раніше, російська ФСБ під виглядом журналістів розпитувала населення тимчасово окупованої частини Донецької області про ставлення до ватажка так званої «ДНР» Олександра Захарченка.

Бойовик із Росії Ігор Мільцев заявив, що він разом із ще двома поплічниками з угруповання «Сомалі» вбив свого ватажка Михайла Толстих із позивним «Гіві».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: