ФСБ анонімно з'ясовує ставлення жителів Донбасу до Захарченка

Читать на русском
Російська ФСБ під виглядом журналістів розпитує населення тимчасово окупованої частини Донецької області про ставлення до ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка.

Російська ФСБ під виглядом журналістів розпитує населення тимчасово окупованої частини Донецької області про ставлення до ватажка так званої «ДНР» Олександра Захарченка.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

«ФСБ РФ під виглядом представників місцевих ЗМІ здійснюється анонімне телефонне опитування населення тимчасово окупованих територій Донецької області щодо особистого ставлення до глави «ДНР» Захарченка та його методів управлінської діяльності», – йдеться у повідомленні.

Крім того, за інформацією ГУР, російське окупаційне командування дало вказівку керівництву 1 АК (Донецьк) ЗС РФ посилити тиск на представників ОБСЄ та введення в оману членів Спеціальної моніторингової місії стосовно кількості обстрілів та їх напрямків уздовж лінії розмежування.

«Зорян і Шкіряк»: російські ЗМІ знайшли винних у вбивстві «Гіві»Пропагандисти одного з прокремлівських телеканалів назвали двох замовників ліквідації ватажка донецьких терористів Михайла Толстих на прізвисько Гіві.

При цьому спостерігачам не дають дозвіл на відвідування населених пунктів, які нібито були обстріляні силами АТО, а також чинять перешкоди моніторингу потенційних місць ввезення військової техніки з території РФ, наголошують у розвідці.

Раніше повідомлялося, що на Луганщині не вийшла на зв'язок група українських розвідників.

Нагадаємо, 8 лютого в окупованій Макіївці в результаті теракту загинув проросійський бойовик із позивним «Гіві». Зголом поплічники «Гіві» взяли на себе відповідальність за його вбивство.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: