У Київраді сталася бійка через пропозицію вигнати Кличка

Читать на русском
У Київській міській раді сталася бійка між депутатом від фракції Свобода Володимиром Назаренком та депутатом від Солідарності Олександром Харченком.

У Київській міській раді сталася бійка між депутатом від фракції «Свобода» Володимиром Назаренком та депутатом від «Солідарності» Олександром Харченком.

У засіданні оголосили перерву й зібрали всіх на погоджувальну раду, повідомляє «Слово і Діло».

Бійка сталася через виступ народного депутата Юрія Левченка, який закликав мера Києва Віталія Кличка подати у відставку.

У мерії Вінниці відбулась бійкаУ мерії Вінниці відбулась бійка. Конфлікт стався через те, що депутати вирішили виділити додаткові кошти вінницькому фонду муніципальних інвестицій.

Згодом депутат від «Солідарності» Харченко закликав передати матеріали стенограми з виступом Левченка в Генпрокуратуру.

«Зараз ми проведемо погоджувальну раду. Я впевнений, що той, хто винен, знайде в собі сили принести вибачення перед депутатським корпусом і зможемо нормально продовжити роботу», – прокоментував ситуацію секретар Київради Володимир Прокопів.

Нагадаємо, сьогодні Кличко звільнив трьох чиновників через обвал Шулявського мосту. Крім того, повідомлялося, що в КМДА відвітують про результати перевірки всіх столичних мостів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: