Покарання за Шулявський міст: мер Києва звільнив трьох чиновників

Читать на русском
Генеральний директор комунального підприємства «Київавтодор» Олександр Густєлєв, заступник голови КМДА Ілля Сагайдак і голова Солом'янського району Максим Шкуро звільнилися через обвал Шулявського мосту.

Через обвал Шулявського моста із займаних посад звільнилися три чиновника: генеральний директор комунального підприємства «Київавтодор» Олександр Густєлєв, заступник голови КМДА Ілля Сагайдак і голова Солом'янського району Максим Шкуро.

Про це сьогодні на засіданні Київради повідомив мер Києва Віталій Кличко, так як згідно з процедурою, відставку Сагайдака повинні схвалити київські депутати, - інформує «Слово і Діло».

«Я прийняв кадрові рішення - подобається це комусь чи ні. Я ініціював звільнення заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури і глави Солом'янського району», - сказав Кличко на засіданні.

Він також підкреслив, що обвал Шулявського моста - відповідальність усіх: «і профільного заступника, і глави району, де трапилася надзвичайна подія, і керівника підприємства, до складу якого входить Київавтошляхміст, на балансі якого знаходиться шляхопровід».

Обвал Шулявського мосту як симптом управлінської кризи в команді КличкаПолітичний експерт оцінив інцидент з частковим обвалом Шулявського шляхопроводу в центрі Києва.

45-річний Густєлєв очолював комунальне підприємство «Київавтодор» з квітня 2015 року, а перед цим працював на посаді заступника гендиректора.

Кличко зявив про намір звільнити свого заступника з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака відразу після обвалу Шулявського шляхопроводу 27 лютого. Крім нього, мер погрожував подати подання на звільнення голови Солом'янського району столиці Максима Шкуро.

Раніше «Слово і Діло» інформувало: через обвал Шулявського моста Кличко вирішив звільнити заступника.

А киянам показали альтернативні шляхи об'їзду Шулявського моста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: