У КМДА відзвітують про результати перевірки столичних мостів

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко доручив начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роману Ткачуку прозвітувати у Київраді про результати перевірки всіх шляхопроводів та мостів у столиці.
Віталій КличкоФото: www.telegraf.in.ua

Мер Києва Віталій Кличко доручив начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роману Ткачуку прозвітувати в Київраді про результати перевірки всіх шляхопроводів та мостів у столиці.

Про це Кличко зазначив під час засідання Київради, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Я доручив перевірити всі шляхопроводи, мости, так звані штучні об’єкти інфраструктури в столиці і визначити їх технічний стан, щоб далі ухвалювати рішення щодо подальших робіт і режиму експлуатації об’єктів, які через зношеність, недофінансування перебувають у незадовільному технічному стані», – розповів столичний мер.

Київські мости: сага про невиконані обіцянки чиновників«Слово і Діло» зібрало обіцянки столичних та державних чиновників щодо будівництва, реконструкції та ремонту мостів у Києві.

Він повідомив, що сьогодні на засіданні Київради перед депутатами прозвітує начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук.

Нагадаємо, 27 лютого в Києві біля метро «Шулявська» обвалилася частина аварійного мосту на Шулявському шляхопроводі. Наступного дня Кличко вирішив звільнити заступника через обвал мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: