Нардепи Парасюк і Вілкул побилися після телеефіру

Читать на русском
Після закінчення ефіру Вечірній прайм на телеканалі 112 Україна між нардепами Олександром Вілкулом та Володимиром Парасюком сталася сутичка.
Володимир ПарасюкФото: 112.ua

Народні депутати Олександр Вілкул і Володимир Парасюк побилися після участі в програмі «Вечірній прайм» на телеканалі «112 Україна».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на телеканал «112 Україна».

Неодноразові словесні перепалки між нардепами виникали в ефірі. Після програми Парасюк намагався прорватися всередину приміщення, де перебував Вілкул. Після завершення ефіру Парасюк дочекався під студією свого опонента, почалася бійка, опонентів розняла охорона телеканалу.

Конфликт и драка Парасюка и Вилкула после эфира на телеканале "112 Украина", - полное видео112 Украина

Пізніше Парасюк влаштував словесну перепалку з водієм Вілкула на парковці. Також він заявив, що має намір забрати автомобіль на потреби АТО.

«Давайте машину в АТО заберемо? В АТО потрібно машину. Буде служити Україні. Вона хороша, ми колегіально, керуючись Конституцією, законом, вирішили забрати машину в АТО», – заявив Парасюк.

Також він запропонував відправити Вілкула на Донбас.

«Провеземо нульовою зоною, покажемо, як живуть люди, покажемо, до чого він довів країну. Завтра буде багато криків про «згідно чинному законодавству», а я вважаю, що зараз я стою на захисті Конституції», – прокоментував Парасюк.

Нагадаємо, конфлікт із Вілкулом у Парасюка стався у Верховній Раді 13 травня. Тоді він разом з Юрієм Тимошенком вигнав Вілкула з трибуни за те, що той виступав російською мовою.

8 серпня стало відомо, що народний депутат України Володимир Парасюк заявив про свій вихід із міжфракційного об'єднання УКРОП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: