Нацрада вже заборонила понад 70 російських телеканалів

Читать на русском
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вже заборонила мовлення понад 70 російським телеканалам на території України.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вже заборонила мовлення понад 70 російським телеканалам на території України.

Про це заявив голова Нацради Юрій Артеменко на засіданні Комітету ВР з питань свободи слова, звітуючи за діяльність у минулому році, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Якщо не помиляюся, понад 70 каналів російських вилучено, близько 40 українських уже з'явилися – святе місце порожнім не буває», – сказав він.

Нацрада заборонила понад 500 російських фільмів та серіалів за два рокиДержагентство з питань кіно відмовило в реєстрації й скасувало прокатні посвідчення на трансляцію більш ніж 500 російських фільмів і серіалів упродовж 2014-2016 років.

Крім того, Артеменко розповів, що минулого року із переліку іноземних програм, які можуть транслюватися на території України, було вилучено 50 російських програм, але внесено 13 інших програм іноземних мовників.

Нагадаємо, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 9 лютого призначила позапланові перевірки регіональних мовників.

Раніше повідомлялося, що Нацрада не довіряє інформації про бенефіціарів «Радіо Вести», а в лютому суд залишив в силі санкції Нацради проти «Радіо Вести».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: