Кличко переводить ТЕЦ у режим економії

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко доручив перевести столичні ТЕЦ на економний режим роботи через складну ситуацію в енергетиці.

Мер Києва Віталій Кличко доручив перевести ТЕЦ на економний режим роботи. Зокрема, задіяні парові котли, які працюють на вугіллі, та водогрійні котли, що працюють на природному газі.

Про це пише прес-служба міського голови, передає «Слово і Діло».

«У такому режимі тих запасів вугілля, які є, вистачить на 50 днів. Киянам не потрібно хвилюватися. Загрози для міста Києва немає. Ситуація під контролем. Не треба панікувати й поширювати чутки», – запевнив Кличко.

Водночас запас вугілля на ТЕЦ ТОВ «Єврореконструкція» (Дарницька ТЕЦ, ТЕЦ-4, яка працює на вугіллі, а не газі – Ред.) на сьогодні становить 25 тис. тонн.

«У нормальному режимі роботи цього вистачить майже на місяць», – сказав Кличко.

60% тепломереж Києва відпрацювали свій термін – мерМіський голова Києва пояснив, чому не всі столичні житлові будинки підключені до теплопостачання.

Як повідомлялося раніше, девелоперсько-будівельна компанія Т.М.М. планує реалізувати проект будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів на електроенергію біля ТЕЦ-6 у Києві.

Нагадаємо, що влада Києва не має наміру продовжувати концесійну угоду на управління столичними тепломережами з ПАТ «Київенерго».

«Слово і Діло» зафіксувало 353 обіцянки мера Києва Віталія Кличка, 157 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 44%. З повним переліком обіцянок мера можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: