У Києві побудують перехоплюючі велосипедні парковки

Читать на русском
Уже визначено земельні ділянки, де будуть розташовані такі пункти. Таких ділянок на даний момент вісім.

Мер Києва Віталій Кличко розпорядився провести інвестиційний конкурс реалізації проекту будівництва перехоплюючих велосипедних паркінгыв, в яких також можна буде зберігати велосипеди.

Про це повідомляє «Столична нерухомість», передає «Слово і Діло».

Уже визначено земельні ділянки, де будуть розташовані такі пункти. Це може бути:

– Частина земельної ділянки на острові Труханів у Дніпровському районі, – Частина земельної ділянки на вул. Євгена Сверстюка, 7/38 в Дніпровському районі, – Частина земельної ділянки на вул. Палладіна у Святошинському районі – Частина земельної ділянки на вул. Миколи Бажана в Дарницькому районі, – Частина земельної ділянки на вул. Академіка Тронько в Голосіївському районі, – Частина земельної ділянки на вул. Академіка Глушкова, 1 в Голосіївському районі, – Частина земельної ділянки на просп. Оболонському, 20 в Оболонському районі, – Частина земельної ділянки на Оболонській набережній (біля просп. Героїв Сталінграда, 12-Д) в Оболонському районі.

Рік роботи Кличка: як виконує обіцянки столичний мерПідсумки 2016 року: міський голова Києва Віталій Кличко за рік роботи виконав 11 власних обіцянок, тоді як провалив 6.

Нагадаємо, що 28 квітня 2016 року мер Києва Віталій Кличко під час акції «На велосипеді на роботу» повідомив, що в травні відкриють перехоплює велопаркінг на метро «Лівобережна». Цю обіцянку він виконав.

Тоді ж Віталій Кличко під час акції «На велосипеді на роботу» повідомив, що незабаром поліція патрулюватиме вулиці столиці на велосипедах, і також виконав цю обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: