Київрада виділила фінансування на добудову Подільського мосту

Читать на русском
Розширене фінансування стало можливим за рахунок видатків із Державного бюджету України на 2017 рік.

Депутати Київської міської ради змінили програму економічного та соціального розвитку Києва на 2017 рік, виділивши 625,3 млн грн на будівництво Подільського мостового переходу через Дніпро.

Відповідне рішення на засіданні 9 лютого підтримали 62 депутати, повідомляє прес-служба Київради, повідомляє «Слово і Діло».

«Це стало можливим за рахунок видатків із Державного бюджету України на 2017 рік. Крім цього, за рахунок субвенцій, передбачених Держбюджетом, Київрада підтримала виділення 18,6 мільйона гривень на створення та забезпечення функціонування центрів надання послуг у форматі «Прозорий офіс», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв добудувати Подільсько-Воскресенський містСказано 18 липня 2016 р.Статус обіцянки: У процесі

Депутати також направили додаткові 20 млн грн на реалізацію проекту реконструкції споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництва технологічної лінії з обробки та утилізації осадів Бортницької станції аерації.

Раніше до Києва приїжджали фахівці Міністерства транспорту ФРН і німецькі інженери для того, щоб обговорити матеріальні й технічні аспекти добудови Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Як повідомлялося раніше, мер Києва Віталій Кличко пообіцяв добудувати Подільсько-Воскресенський міст і запустити ним автомобільне сполучення в 2019 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: